Cautare

1527 de rezultate pentru "nr de telefon deranjamente romtelecom zalau" (8.63 secunde)
O macheta a unui telefon mobil din sec.II pe care se afla scrierea tablitelor de la Sinaia, descoperit. ... UN GRUP DE ARHEOLOGI A GASIT IN TIMPUL UNOR CERCETARI, UN OBIECT CARE SEAMANA FOARTE MULT CU UN TELEFON MOBIL.
Scandal monstru inainte de alegeri! ... Cu doar doua zile inainte de alegeri, presedintele USR, Dan Barna a decalarat ca alianta din care face parte va da romanilor presedintele, premierul si primarul Bucurestiului. ... Mai multe mesaje trimise pe telefonul mobil i-ar putea crea probleme de ordin penal lui Dacian Ciolos.
Una telefonica si alta in direct (retransmisa si de doua posturi de televiziune). ... Prima data a intervenit intr-un talk-show seara tarziu, iritat de tonul si afirmatiile facute de cativa jurnalisti pe subiectul colaborarii/necolaborarii sale cu Securitatea.
De fapt, cred ca toata aceasta activitate este compromisa, in acest oras. ... Toti cei care vor avea de-a face cu caracatita vor apela la precedentul Blaga, Stolojan si Udrea. Zeci de membri ai PD-L au umplut cu masinile o strada din Baia Mare.
La data de 24.12.2011, in jurul orei 15:00, Sectia 3 Politie a fost sesizata prin Dispeceratul 112 - Sectorul 1, cu privire la faptul ca, in jurul orei 14:30, o femeie de 26 ani, din Bucuresti, a fost victima unei talharii.
Procurorul-sef Ioan Moldovan de la Serviciul Teritorial Oradea al PNA este un personaj controversat in zona sa de competenta din nord-vestul tarii (judetele Bihor si Satu Mare).
Un numar de 57 de deputati si 25 de senatori urmeaza sa fie alesi in colegiile uninominale trasate de Comisia de Cod electoral pentru noua judete in sedinta de luni.
Senatorul Valer Marian a formulat o interpelare in care acuza fapte ilegale ale ministrului de interne.
Liberalii, aflati in lupta cu umanistii pentru cistigarea fotoliului de primar, au interpretat vizita ministrului ca un gest de sustinere pentru candidatul PUR-ului, Daniel Balog, si au depus o contestatie la Biroul electoral prin care il acuza pe Codrut Seres ca a facut campanie electorala desi legea ii interzicea acest lucru.
La inceputul lunii viitoare, mai precis in 7 mai, la Bucuresti, va avea loc o sedinta a Consiliului de Coordonare al PD, in cadrul careia se va stabili data la care va avea loc Conferinta Nationala a partidului.
PUR isi duce activitatea, de aproximativ o luna, sub o alta "palarie", si anume cea a conservatorismului.
Intocmirea si urmarirea unor proiecte pentru obtinerea fondurilor comunitatii europene, in scopul rezolvarii problemelor de infrastructura, a fost si ramane o activitate prioritara si la nivel parlamentar, a explicat deputatul UDMR de Salaj, Seres Dénes, la conferinta de presa de ieri, care a avut loc la sediul UDMR Salaj.
Toata lumea a simtit o schimbare in genul acesta de manifestari”, a caracterizat, in cateva cuvinte, seful PD Salaj, Viorel Stanca, Zilele Cetatii din acest an, in conferinta de presa, desfasurata ieri.
Presedintele PD Salaj, Viorel Stanca, a declarat in cadrul conferintei de presa care s-a desfasurat vineri, 2 septembrie, ca in problemele partidului se amesteca persoane din afara lui, reprezentand cercuri de interese economice.
Intr-un final, dupa ce, in ultima perioada, Viorel Stanca a lansat o multitudine de "torpile" in directia lui Radu Capilnasiu, acesta a reactionat, organizand ieri o conferinta de presa.
Dupa ce luna trecuta cateva proiecte au fost respinse din motive intemeiate, aceleasi proiecte au fost aprobate luna aceasta, fara nici o modificare Mai multe societati comerciale din Zalau au cerut Consiliului Local concesionarea unor terenuri fara licitatie publica, pentru extinderea constructiilor existente.
Dupa cum afirma, ieri, in cadrul unei conferinte de presa, deputatul PNL de Salaj, Catalin Micula, principala activitate a parlamentarilor se concentreaza, in aceste zile, pe marginea proiectului privind bugetul de stat pe anul 2006.
Voleibalistii craioveni vor intalni astazi, in deplasare, de la ora 17.00, formatia Unirea Dej, in cadrul penultimei etape a primei parti a campionatului Diviziei A1.
Consiliul de Administratie al Federatiei Romane de Handbal a decis ca Gheorghe Tadici sa fie noul selectioner al reprezentativei de handbal feminin, pentru urmatorii patru ani.
Subprefectul Végh Alexandru si-a depus demisia, in 21 decembrie, din functia de vicepresedinte al Organizatiei Municipale Zalau a UDMR si din cea de membru al UDMR Salaj.
google-analytics.com